SZOLGÁLTATÁSOK
ÁRAK
MEGKÖZELÍTÉS
HASZNOS INFORMÁCIÓK
TOP 10 PROGRAM
GALÉRIA
KAPCSOLAT
SZÁLLÁS HOSSZÚ TÁVRA
 VASÚTI PÁLYAUDVAROKRÓL

KELETI PU.:   A 7-es vagy a 107 buszra kell szállnod a BORNEMISSZA TÉR irányába és a Karolina ÚT megállóig kell utaznod (5. megálló a budai oldalon).
Miután leszálltál, visszafelé kell sétálnod, át a vasúti felüljáró alatt, majd utána balra kell fordulnod, és a harmadik utcában jobbra találsz meg minket.
NYUGATI PU.:   Metróra kell szállnod KÕBÁNYA-KISPEST irányába, és a FERENCIEK TERÉIG kell vele utaznod. Ott át kell szállnod a 7-es vagy a 107 buszra, és követned kell az elõzõ pontban leírtakat.
DÉLI PU.:   A 18-as vagy a 63-as villamosra kell szállnod, és a MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉRIG kell vele utaznod. Ott át kell szállnod a 7-es vagy a 107 buszra, és követned kell az elsõ pontban leírtakat.


BUSZÁLLOMÁSRÓL

NÉPLIGET:  

Metróra kell szállnod ÚJPEST KÖZPONT irányába, és a FERENCIEK TERÉIG kell vele utaznod (5 megálló). Ott át kell szállnod a 7-es vagy a 107 buszra (BORNEMISSZA TÉR irányba), és Karolina ÚT megállónál kell leszállnod. Miután leszálltál, visszafelé kell sétálnod, át a vasúti felüljáró alatt, majd utána balra kell fordulnod, és a harmadik utcában jobbra találsz meg minket.


REPTÉRRÕL

LEGEGYSZERÛBB MÓD:  

Utazz hozzánk a Reptéri minibusszal (Airport Shuttle). Háztól házig visznek, és érkezésed után a reptéren kijelölt pultoknál találod meg õket.
Ára: 3 200 Ft (kb 12 €/fõ)

LEGOLCSÓBB MÓD:  

A terminálok elõl induló 200-es (Reptéri) buszra kell szállnod, és a végállomásig (Kõbánya-Kispest) kell vele utaznod. Ott át kell szállnod a metróra, és a FERENCIEK TERÉN kell leszállnod. Onnan a 7-es vagy a 107 busszal juthatsz el hozzánk.

 

*A tömegközlekedés árai:
Vonaljegy: 350 Ft
10-es gyûjtõjegy: 3 000 Ft
1 napos bérlet: 1 650 Ft
3 napos bérlet: 4 150 Ft
Heti jegy: 4 950 Ft


Éjszakai tömegközlekedés

23:30 után a 907 és a 973 busz járatokkal tudsz visszajutni a hostelbe