SZOLGÁLTATÁSOK
ÁRAK
MEGKÖZELÍTÉS
HASZNOS INFORMÁCIÓK
TOP 10 PROGRAM
GALÉRIA
KAPCSOLAT
SZÁLLÁS HOSSZÚ TÁVRA
 

1992-ben egy családi házból átalakított vendégházat nyitottunk azzal a céllal, hogy elérhetõ áron, megbízható a belvároshoz közel, de mégis nyugodt zöldövezetes környezetben szállást biztosítsunk magyar és külföldrõl érkezõ vendégek számára rövidebb vagy hosszabb tartózkodásra egyaránt. 2012-ben teljes körû átépítést és felújítást végeztünk, hogy még szebbé, tágasabbá, komfortosabbá és nem utolsó sorban környezetbaráttá alakítsuk át az épületet. A különbözõ igények kiszolgálására többféle szobatípus áll rendelkezésre, a kétágyas összkomfortostól a nagy baráti társaságok fogadására alkalmas sokágyas változatig.

A 24 órás portaszolgálat, a teljesen felszerelt konyha, a gyönyörû zöld kert és a kerékpárbérlés is a kikapcsolódást szolgálja. Az épület rendelkezik megbeszélésekre, összejövetelekre, workshopokra alkalmas helyiséggel. Egyéb fakultatív programok szervezésével is bõvítettük palettánkat, hogy vendégeink itt tartózkodását még felejthetetlenebbé tegyük.

A szálláshelyünk Dél-Buda központjához, a Móricz Zsigmond körtéri metroállomáshoz közel található, így a belváros bármely pontja könnyedén megközelíthetõ éjjel-nappal. Színes, fiatalos, vidám, tágas belsõ terek és tiszta, meghitt, természet közeli környezet fogadja az ideérkezõket.

Várunk szeretettel!


Szolgáltatásaink:

- Teljesen felszerelt, légkondicionált konyha használata
- Kávé - Tea korlátlan fogyasztás
- Internet, wifi
- 24 órás recepció
- SZÉP kártya elfogadóhely
- Társalgó Satellite TV - vel
- Kerékpárbérlés
- Kempingezési lehetõség
- Könnyû megközelítés MO-M7
- Ingyenes parkolási lehetõség a vendégház elõtt

Attila & The Shantee crew

Skype Me?!