SZOLGÁLTATÁSOK
ÁRAK
MEGKÖZELÍTÉS
HASZNOS INFORMÁCIÓK
TOP 10 PROGRAM
GALÉRIA
KAPCSOLAT
SZÁLLÁS HOSSZÚ TÁVRA
 
. .. .

 


. .
 

TOP 10 BUDAPESTI PROGRAMAJÁNLAT

1. PRÓBÁLJ KI EGY TÖRÖK FÜRDÕT!
2. NÉZD MEG A NAPLEMENTÉT A CITADELLÁRÓL (360 FOKOS PANORÁMA A VÁROSRA)
3. MAGYAR KONYHA, NÉPZENE ÉS CIGÁNYZENE
4. ÉJSZAKAI ÉLET
5. ÉLVEZD A VILÁGKLASSZIS OPERAELÕADÁSOKAT (MÁR 3 €-TÓL)
6. CHILL-OUT HANGULAT A MARGIT-SZIGETEN!
7. BARANGOLJ A BUDAI VÁRBAN ÉS AZ ÓVÁROSBAN
8. VÁSÁRLÁS BÁRMILYEN TÍPUSÚ UTAZÓNAK
9. MÚZEUMOK & ÉPÍTÉSZET
10. OUTDOOR PROGRAMOK: BARLANGÁSZAT (EGÉSZ ÉVBEN), WAKEBOARDOZÁS (NYÁRON), TÚRÁZÁS, KERÉKPÁROZÁS A BUDAI HEGYEKBEN (NORMAFA, JÁNOS-HEGYI KILÁTÓ) 
 

1. PRÓBÁLJ KI EGY TÖRÖK FÜRDÕT!
A budapesti látogatásod alkalmával muszáj kipróbálnod egyet a világhírû fürdõk közül, ahol az egyik leggyógyítóbb hatású termálvíz van a világon, és ahol „áztathatod” magadat, relaxálhatsz és megfiatalodhatsz.
A fürdõkultúra évszázadok óta a magyarok életének szerves része.
1934-ben Budapest hivatalosan elnyerte a „fürdõváros” címet, és ezzel Budapest az egyetlen olyan fõvárossá vált a világon, ahol majdnem 100 termálforrás és 12 spa található, és emellett egyszerre vannak jelen a római és a török fürdõk, amelyeket a mai napig használnak.
Budapestet még különlegesebbé teszi, hogy az egyetlen olyan nagyváros a világon, amely ennyire gazdag gyógyvíz forrásokban. Naponta közel 70 millió liter termálvíz jön ki a forrásokból, amelyeknek a hõmérséklete 21-78 C között változik.

A legkedveltebb fürdõk a Széchenyi, a Rudas és a Gellért. A mondás szerint a Széchenyi és a Rudas fürdõ meghozzák az étvágyat, és afrodiziákumok is egyben.
Ha igazi egyedi élményét szeretnél, amíg Budapesten vagy, látogass el a Cinetrip-re, a világszerte egyedülálló hangulatú partira.

MIT VIGYÉL MAGADDAL?
Fürdõruhát, strandpapucsot, törölközõt, tusfürdõt és pénzt :)

MELYIK IDÕSZAK A LEGALKALMASABB A FÜRDÕK FELKERESÉSÉRE?
Az év bármely idõszakában mehetsz! A Széchenyi fürdõ adja a legmaradandóbb élményt a téli idõszakban, a gõzölgõ medencében sakkozó emberek látványával. És este 10-ig nyitva van!
Figyelj arra, hogy legalább két órát tölts el a fürdõben ahhoz, hogy teljesen kihasználhasd a fürdõ, szauna, gõzkabin és a masszázs relaxációs elõnyeit!
Ha még soha nem voltál ezelõtt fürdõben, ne izgulj, egyszerûen csak nézd meg mit csinálnak a többiek, és kövesd õket.

MENNYIBE KERÜL?
A belépõjegy ára függ attól, hogy melyik fürdõbe mész, és melyik napon. Az árak általában 2 000 - 4 000 Ft (7-14 €) között mozognak. 
 
  következõ programajánlat >>>